tiistai 31. toukokuuta 2011

The Sun Is Shining

Ihanaa aurinko paistelee lähes täydeltä terältä ja olen Hyvinkäällä vielä huomiseen asti. :) Nyt on täysin vapaata ensi maanantaihin asti, kun alkaa kesätyöt. (Oppimispäiväkirjakin on tehty, tänään lähetetty opettajalle, joten sitä ei tarvitse enää miettiä.) Nyt saa vapaasti lueskella mieluisia kirjoja ja ottaa vaikka aurinkoa. :)

Huomenna lähden tosiaan takaisin kotiin ja torstaina olisi tarkotus mennä grillailemaan porukoiden mökille. Se tietää siis hyvää ruokaa. <3 Toivottavasti ihanat aurinkoiset ilmat jatkuu ainakin vielä tämän viikon, niin ehtii vähän nauttia. Lauantaina ohjelmassa olisi ylioppilasjuhlat, joten sitä ennen pitäisi keksiä jokin sopiva pikku lahja ylioppilaalle. Vaikeaa tämä lahjojen keksiminen, mutta ehkä sopiva löytyy, kun menee kaupungille kiertelemään. TAI sitten löytyykin vain kaikkea ihanaa itselle (,johon ei olisi ollenkaan varaa ennen kesätöiden palkkoja). Mutta kyllä nyt jotain pitäisi saada ostaa itselle palkinnoksi, kun nyt "virallisesti" kaksi vuotta käytynä sairaanhoitajakoulua.

Pian saakin laittaa ruokaa uuniin, kun poikaystäväni tulee koulusta. Alkaa itselläkin olla jo nälkä. Nyt on valitettavasti tarjolla vain kaupasta ostettua valmislasagnea, mutta eiköhän se alas mene. Jos vaikka menisi jälkiruuaksi ulos nauttimaan jätskiä lähimmästä jätskikojusta (tai vaihtoehtoisesti hakea kaupasta, jos lähettyviltä ei löydy jätskikojua). Nyt kuitenkin lasagne uuniin ja saakin sitten odotella poikaystävää kämpille. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti