sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Sunnuntai ilta - se on se jääkiekko

Ja parhaillaan tulee Suomen jääkiekon MM-ottelu Ruotsia vastaan. Muuten en oikeastaan jääkiekkoa seuraa, mutta tämä on kyllä pakko katsoa. Jos tätä ei katso, tulee liian suuri aukko sivistykseen.. Kunhan nyt vaan Suomi voittaisi kun kerrankin katon peliä! :) Vaikka ei kyllä hyvältä näytä, kun tilanne 1-0 Ruotsille. Kyllä se tästä.

Enää viikko koulua ja sitten olisi kaksi vuotta sairaanhoitajaopiskeluja pulkassa! :) Kahteen kokeeseen pitäisi vielä lukea, mikäs sen mukavampaa.. Sitten se ihanaisen ihana kahden viikon loma ennen kesätöitä. Varmaankin suuntaan kohti Hyvinkäätä ensi sunnuntaina kultsin kanssa <3 Pitämään vähä seuraa sinne :)

Sain uudet kengät tällä viikolla, siivousta vastaan äitiltä :) Katselin tällaisia myös keltaisia, mutta kuulemma musta väri on paras, sillä siitä ei näy heti kaikki liat (ja tämä siis äitin mielipide). Otinpa sitten mustat, vaikka keltaiset olisi olleet ihana pirtsakat kesäksi! :) 


Mitähän sitä keksisi kesäksi kesätöiden lisäksi. Juuri ennen kesätöideni alkua poikaystäväni lähtee poikien kesken Itävaltaan katselemaan jotain autoja? Mietittiin siskoni kanssa, että pitäisikö meidänkin tehdä sitten joku mukava reissu! :) Olisi ihanaa mennä edes viikonlopuksi reissuun tai pidennetylle viikonloppureissulle, to-ma, jonnekin. Esimerkiksi Pariisiin tai jonnekin muualle, missä pääasia ei olisi auringonotto, niinkuin yleensä kun lähtee ulkomaille. :) Mutta toisaalta, olen yleensä matkustellut vain etelään. Olisi jo aikakin tehdä kulttuurimatka jonnekin hienoon kaupunkiin!

Ja NÄIN!! Suomi tekee maalin juuri ennen toisen erän päättymistä! Nyt tilanne 1-1, josta kunnian saa Jarkko Immonen! Kyllä nyt on facebookin etusivu täynnä kommentteja Suomi-Ruotsi pelistä. :D Sipsipussin ja muutaman siiderin parissa taidan katsella pelin loppuun ja sitten nukkumaan. Eiköhän se Suomi voita tämän pelin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti