torstai 4. elokuuta 2011

Elokuu eloa täynnä

Kaksi yövuoroa meni suht nopeasti ja nyt sitten loppu viikko vapaata! :) Niin se kesä vaan hurahtaa, enää kolmisen viikkoa kesätöitä ja sitten koulun penkille. Mieluusti tekisin vielä vähän kauemminki töitä, kun nyt kerran rahanmakuun pääsi. :)

Vapaan viikonloppuni käytän Helsingin reissuun, jonne menemme kihlattuni vanhempien kanssa :) Vaasaan on luvattu vähän sateista keliä, mutta ainakin säätiedotuksien mukaan Helsingissä ei pitäisi sataa ja olisi suht lämmintä vielä. Toivotaan niin. Btw, oli jo ehkä vähän hallaa kun olin yövuoroissa, yöllä tuntui todella kylmältä, kun kävi parvekkeella, mutta ainakin parvekkeella käynti teki tehtävänsä, eli piristyin vähän. :)

Täksi päiväksikin oli luvattu jo vähän sadetta, mutta ainakin vielä aurinko paistaa, muttei kylläkään pilvetömältä taivaalta. Pilviäkin löytyy jonkin verran, mutta eivät näytä kuitenkaa sadepilviltä. Saisi olla satamatta ettei tarvitsisi sateessa pelata frisbeegolfia kavereiden kanssa. :) Illemmalla olisi tarkoitus vielä pakkailla jotain mukaan Helsinkiä varten. :) 

Varasin toissapäivänä ajan kampaajalle! <3 Vihdoinki :D Onhan sitä tullut oltua hetki käymättä kampaajalla ja sen näkeekin tukan kuivuudesta ja mallittomuudesta! Mulla on aina ollut suht tumma väri (lukuunottamatta yläasteella kokeiltua itsevärjättyä vaaleeta raitaa) ja oon jo vuosia halunnut kokeilla jotain raitaa, joten nyt ajattelin sen tehdä! Saa nähdä minkä värisiä raitoja kampaaja suosittelee... Vieläkään en ole päättänyt leikkaanko suorat etuhiukset vai sivulle menevät, mutta onhan tässä vielä noin puolitoista viikkoa aikaa miettiä. :) 

Tässä muutama kuva meidän uudesta asunnosta, vielä vähän sotkuista muuttolaatikoita sun muita, mutta se kuuluu tähän vaiheeseen :D

Tässä olohuone :)

Makuuhuone (+meidän uus sänky, josta aiemmin laitoin kuvan)

Keittiö<3

Ja tämä meidän "parvekkeella", mun mielestä ihana :) Vanha asukas oli raahannu mettästä mukaan ja täyttäny sammaleella. (Kyseessä siis puunrungon pala, jossa halkeama)

Eteinen, vessa ja sauna tietysti kans löytyy, mutta niistä ei ollut kuvaa.. :) 

Mutta nyt lähden heitteleen frisbeegolfia, niin kauan kun tuolla ulkona paistaa vielä aurinko :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti