lauantai 13. elokuuta 2011

Yövuoro

Yövuoro ja ulkona loistaa kaunis kuu. Taitaa olla täysikuu, tai ainakin todella lähellä täysinäistä pyöreyttä. Yritin ottaa puhelimella kuvaa, mutta liian huono kamera siinä. Kuvassa näkyi vain kuu ja mustaa ympärillä, kun on jo niin pimeääkin. Syksy on selvästi jo tuloillaan.

Minulla on tämän yövuoron jälkeen vielä toinen yö ja sen jälkeen kaksi vapaa päivää, eli maanantai ja tiistai ovat vapaat. Olen niin kauan jo halunnut kampaajalle ja leikata hiukseni. Maanantaina pääsen vihdoin ja viimein kampaajalle. :) Raitoja hiuksiini ainakin tulee ja etuhiuksenikin saavat vähän muutosta, sillä ne ovat täysin muodottomat! Täytyy katsoa jos saisi napattua kuvan hiuksistani kampaajan jälkeen (, kun hiukseni ovat vielä kampaajan laittamat eli tukka on hyvin :> )

Kylläpäs väsyttää. Täytyi tulla kirjottelemaan välillä koneelle ettei vaan uni pääse tulemaan. Televisiostakaan ei tule oikein enää ohjelmaa. Olisi pitänyt ottaa kotoa tv1000 kortti mukaan niin olisi sieltä saanut katsella koko yön elokuvia. :) Kirjaakaan ei viitsi ruveta lukemaan, sillä silloin ainakin uni ottaa vallan. Ehkä laitan vielä dvd:n pyörimään vaikken sitä loppuun ehdi katsoakaan. :)

Poikaystävän veljen häät lähestyvät kovaa vauhtia. Häät on 27.8. lauantaina ja sunnuntaina 28.8. on kesätöiden viimeinen työpäivä. Niin se kesä vaan on mennyt vauhdilla ohitse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti