keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Voih, kuumetta...

Mikä auttaisi kuumeeseen, joka tulee aina vain uudelleen? Voi olla muutama kuukausi välissä ja sitten kuume taas nousee niin etten tiedä miten päin olisin. Erehdyin töissä katselemaan collien pentuja, kun yksi työntekijöistä mietti, mikä koira olisi hänelle sopiva jos ja kun hän ottaa koiran. Nyt iski taas niin mahdoton collievauvakuume ettei mitään rajaa! Voiko tällaisia pikkuisia muka vastustaa? 


Niin ihana tuo vasemmanpuoleinen, mutta niin kyllä on tuo toinenkin. Mutta näistä kahdesta tuo vasemmanpuoleinen on suosikkini. <3 Vielä joku päivä tahdon, tai tarkemmin aion ottaa, collien pennun ja toivon ettei kukaan aio estää. :) Mikakin jo kerran vahingossa sanoi, että olisihan se koira kiva. Sen kun olisi saanut vielä mustaa valkoisella, niin voisin siitä asiasta häntä muistuttaa. :D 

Minulla on vielä ensi viikko harjoittelua ihopolilla ja sitten heti maanantaina viikolla 51 on tentti. Ilmoitin rekryyn, että voisin tulla jouluksi töihin. Joululomani alkaa 23.12. ja viimeinen päivä on 8.1.2012. (Vuosikin jo vaihtuu!) Uuden vuoden ajattelin pitää kuitenkin vapaana, kun on jo puolittaisia suunnitelmia ystävien kanssa. :) Ehkä raketteja sun muuta mukavaa! Mutta ainakin saan hyvät rahat joululta jos saan olla 23.12.-8.1. töissä (31.12.-1.1. vapaana).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti