perjantai 20. tammikuuta 2012

Menoa ja meininkiä

Meillä kyllä menoa riittää, kun Roni saa jopa yksinäänkin hepuleita ja juoksee ympäri kämppää, että aivan läähättää! On se niin suloinen. :) Aivan naurattaa, kun se on välillä niin hömppä villinä. Roni tykkää hyppiä ja pomppia ulkona lumessakin ja saa siellä samanlaisia hepuleita. Ulkona on Ronin mielestä välillä myös hurjan pelottavaa, kun on niin paljon uusia asioita ja kovaäänisiä kaivureita! Aivan meidän vieressämme on rakennustyömaa, jossa ollaan aina ma-pe vähintään 7-15, joten niihin aikoihin lenkit ovat hurjan vaikeita. Aamulenkki onnistuu, jos menee lenkille jo ennen klo 7, mutta siinä 12 aikoihin lenkki ei meinaa millään onnistua, kun meidän vauva kääntyy jo oven edessä takaisin päin ja alkaa heti itkeä ja mennä paniikkiin. Siinä onkin sitten tekemistä, kun Roni sille päälle sattuu. Täytyy melkein kantaa niin pitkälle saakka, ettei enää kuulu pelottavia kovia ääniä ja sitten yrittää kiinnittää huomio muualle, jotta jännitys unohtuu! Ei ole aina helppoa.. mutta onneksi ne pissat/kakat voi tehdä sisällekin, mutta ulos kyllä aina kun mahdollista. 

Tänään loppui kahden viikon harjoittelu päiväkodissa. Oli kyllä niin mukavat kaksi viikkoa ja aika hurahti kuin siivillä! Olisin viihtynyt hieman kauemminkin siellä. :) Seuraavat kolme viikkoa olen vastasyntyneiden teholla, tai keskosia siellä pääasiassa on.. Varmasti tulee olemaan myös aivan ihanat kolme viikkoa! :)

Huomenna on vapaa päivä ja saa nukkua hieman pitempään. Ihanaa! :) Ajattelin mennä käymään porukoitteni luona tutustuttamassa Ronia heidän kahteen kissaansa, Liloon ja Killiin. Uskon, että Roni tulee hyvin toimeen, mutta saa nähdä kuinka kissat ottavat koiranpennun vastaan. :) Tässä vielä muutama kuva Ronista tällä viikolla.. aivan kun se olis jo hieman kasvanut :)

Mukava makoilla isän omistajan tekemällä peitolla.

Pikkusen ärsyttää, kun otetaan niin paljon kuvia, kun kamera koko ajan napsuu.

Näin meillä makoillaan.

Taas häiritään leikkejä kuvia ottamalla. Melkeen tekee mieli haukkua, kun kamerasta kuuluu tarkennus ja kuvanottoääni.

On se ihanaa, kun on niin paljon leluja, joilla leikkiä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti