tiistai 10. tammikuuta 2012

Parin yön painajaiset

Olen nyt kahtena peräkkäisenä yönä nähnyt jonkinmoista "painajaista". Ensin näin sellaista unta, että olen putoamaisillani katolta, roikun peltikaton rännistä, enkä pääse kipuamaan ylös. Viime yönä näin muun muassa sellaista jossa oli hämähäkki, joka yritti kiivetä minun päälleni kokoajan. En päässyt siitä eroon, kun se seitteineen roikkui minussa. Näin samana yönä unta myös koirasta, joka oli aivan mahdoton eikä totellut mitään käskyjä ja käyttäytyi todella huonosti. 

Ystäväni luki unikirjasta pientä tulkintaa, mitä nämä unet voisivat tarkoittaa. Hän kirjoitti "Hämähäkki vois tarkottaa että tunnet itsesi uhatuksi. Kertoo myös siitä että et omasta mielestäsi saa tarpeeksi haastavia työtehtäviä. Koira unessa voi ennustaa unennäkijää itseään tai jotakin hänen elämänsä vaihetta. Putoamisunet kertovat epävarmuudesta. Putoaminen kertoo epäonnistumisesta, putoamisen pelko taas epäonnistumisen pelosta."

Tämän voi tulkita ehkä niin, että minua jännittää koiran ottaminen ja "pelkään" epäonnistuvani jotenkin sen koulutuksessa. Haluaisin viedä sitä myös näyttelyihin ja jännittää kovasti, kuinka hyvin saan sen koulutettua, ja kuinka se tulee menestymään tulevissa näyttelyissä. :) On jännittänyt niin paljon viime aikoina. Haluaisin jo koiran kovasti kotiin. Ei ole enää montaa yötä, kun lähden ystäväni kanssa hakemaan pikkuista. :) Toivottavasti jännityksen kasvaessa en näe enempää painajaisia ja saan nukuttua yöni hyvin. Vaikka sitä on varmaan turha toivoa perjantain ja lauantain välisenä yönä, kun ajatuksissa vain pyörii pennun hakeminen kotiin. :)

Jotain hyvääkin silti. Harjoittelussa on kulunut kaksi päivää ja olen viihtynyt todella hyvin. Henkilökunta on mukavaa ja lasten parissa on erittäin mukava työskennellä. :) Olemme olleet joka päivä tunnin verran ulkona ja perjantaina on ohjelmassa hiihtoa. Ilmakin on ollut mukava, kun ei ole ollut liian kylmä. Sopiva pieni pakkanen, niin että poskenpäitä kipristelee kun viettää tunnin verran ulkona. :) Täytyy kipaista sukset vanhempien luota, niin pääsen itsekin hiihtämään pikkuisten kanssa perjantaina.

Pääsin tänään harjoittelusta 14.30. Käväisin koululla ja menin ystäväni luokse kahville. Kun tulin kotiin, lähdin heti lenkille meidän lähellä olevalle pururadalle. Siellä oli paljon ihmisiä hiihtämässä ja seuratessa heidän ohivihahtelua aikaa kuluikin mukavasti 50 minuuttia. Tämän jälkeen menin mukavan lämpöiseen saunaan rentoutumaan. 

On ollut todella mukava päivä, painajaisia lukuunottamatta, ja sen päätteeksi voisin mennä hetkeksi lueskelemaan kirjaa ennen nukkumaan menoa. :) Toivottavasti muillakin on ollut yhtä onnistunut päivä kuin minulla!

2 kommenttia: