sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Ronin ensimmäinen yö uudessa kodissa

Eilen lähdettiin kasvattajan luota 14.30 ajelemaan uuteen kotiin ja perillä oltiin 20.30. Automatka sujui yllättävän hyvin kahden "tuntemattoman" ihmisen seurassa. Ensimmäinen puoli tuntia meni täristessä ja itkien, mutta sen jälkeen Roni rauhoittui ja nukkui lähes koko matkan. Pysähdyimme pari kertaa matkalla ja vaikkei Roni ollut aiemmin kävellytkään hihnassa saatika pitänyt kaulapantaa, pysähdykset sujuivat hyvin. Aluksi hieman pelotti, mutta uskalsi kuitenkin pissata ja hieman innostuikin ulkona.

Uudessa kodissa oli ensin hieman pelottavaa ja Roni käveli ympäri asuntoa koko ajan tutkien ja varovaisena. Pian kuitenkin jo tottui uuteen kotiin ja alkoi leikkiä uusilla leluilla ja näykki hieman ruokaa ja vettäkin sai hieman juotua. Yö sujui yllttävän hyvin. Roni heräsi kolmelta ja vinkui hieman, uudelleen hän heräsi noin 6-7 aikoihin ja annoin ruokaa ja vein ulos, jonne teki hienosti tarpeensa. :) Päivä on sujunut leikkiessä, syödessä, ulkoillessa ja tietysti nukkuessa. Äitini ja isäpuoleni kävivät jo katsomassa pentua ja toivat hieman lisää mattoja, ettei pentu liukastele lattialla. Siskoni Taija tulee vielä poikaystävänsä kanssa katsomaan pentua tässä piakkoin. :) Hirveä hinku kaikilla nähdä pentu, mutta kyllä minäkin odotin eilen aamulla jo innolla että näkisin pennun! 

Mika on tosiaan maanantain ja tiistain kotona pennun kanssa ettei heti tarvitse jäädä yksin kotiin pitkäksi aikaa. :) Kaikki on kuitenki sujunut tosi hienosti ja saatiin kotiin todella suloinen reipas colliepoika, Roni.

Ensin pelotti ja jännitti uudessa asunnossa, mutta pian alkoi jo leikkiä uusilla leluilla. Tässäkin Tomerana ja vielä toistaiseksi virtaa riittää. :)
Leikin jälkeen väsyttää ja Mikan lähellä on turvallista nukkua. Myös Ronin isän omistajan tekemä peitto on tutun tuoksuinen, kun siinä on emän tuoksua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti