perjantai 31. elokuuta 2012

Haikeaa..

Kolmen viikon harjoittelu Vaasan keskussairaalan lastenosastolla loppui tänään ja ensi viikolla vielä kolmeksi viikoksi Pietarsaaren lastenosastolle. Nopeasti hurahti kolme viikkoa VKS:n lastenosastolla ja olisin mielelläni jäänyt tekemään loppu harjoitteluni sinne, mutta ei auta. Meitä lapsiin ja nuoriin suuntaavia on liikaa, joten joidenkin on "pakko" mennä muualle tekemään harjoittelua. Mutta odotan kuitenkin innolla Pietarsaareen menoa, sillä ei sitten valmistuttua tule kovinkaan helposti lähdettyä Vaasasta muualle töihin. Näkee vähän muutakin kuin pelkästään Vaasan lastenosastot. :) Harjoittelu tosiaan alkaa vasta ensi viikon keskiviikkona kun ma ja ti on koulua, joten tässä on muutama päivä vapaata. 

Huomenna perjantaina mennään Miran kanssa lenkkeilemään aamusta, ja tietysti otamme myös Ronin mukaan lenkille. Toivottavasti ei nyt sada ihan kaatamalla! Lauantaina on ohjelmassa muutossa auttamista, kun siskoni muuttaa avopuolisonsa kanssa uuteen OMAAN asuntoon! :) Odotan innolla sen näkemistä! Sunnuntaina sitten taas pitkästä aikaa mennään Ronin kanssa Match showhun. Pääsee Roni taas harjoittelemaan :P Saadaan varmasti myös Mira seuraksi mätsäriin, joten katsotaan jos tulisi taas hyviä kuvia sieltä!

Sain tässä jonkin aikaa sitten Miralta "kadonneet" kuvat Match showsta 6.8. Tässä muutama seisontakuva ennen kehään menemistä.



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti