maanantai 27. elokuuta 2012

Jo syyssadetta?

Olin tänään likomärkä jo töistä tullessani, kun satoi kaatamalla. En siis kävellyt kuin työpaikalta autolle ja autolta kotiin. Ei auttanut kuin vaihtaa sadevaatteet päälle ja lähteä koiruuden kanssa metsälenkille, sillä Roni oli ollut viimeksi aamulla lenkillä. Ei siitä tullutkaan sitten kuin 1h 25min lenkki metsäisillä poluilla ja välillä vähän vähemmän poluilla. Maistelin muutamat mustikatkin ja samalla Roni juoksi hepuli kahdeksikkoa ympärilläni ja joka puolella. Muutamat kerrat piti tulla kiehnaamaan juuri sitä mustikkapuskaa, mistä nappasin muutaman suurenkokoisen mustikan. Ronistakin kyllä huomasi, että alkoi loppu lenkistä jo vähän väsyttää, kun poika käveli vaan mun takana ja välillä yritti vähän kuonolla pökkiä kättä. Kotona sitten Ronin lemppari osuus: pyyhkeellä pyyhkiminen! Se on niin super kivaa kiehnuutella pyyhettä! :) Tällä kertaa ei tullut sohvaan kuonon pyyhkimistä, kun kuivattiin pyyhkeellä niin hyvin ja oli väsynyt lenkiltä.

Erehdyin ostamaan tänään myös punaiset korkokengät, kun lähdin etsimään uusia Converseja! :D Huhhahheijaa! Olen kyllä kauan etsinyt mustia korkkareita, mutta kun sen värisiä sopivia ei löytynyt niin ostin sitten lopulta punaiset. Ja kehtasivat vielä laittaa alennuskuponkeja mukaan pussiin ostoskuitin yhteydessä! :D Niin että ehkä joutuu menemään vielä uudelleen... Mutta ainakin nyt on sitten ensi jouluksi juhlakengät jos ei muuta ;) nimittäin Converset jäivät kauppaan, kun ei ollut hyvän värisiä eikä oikeaa kokoa.

Harjoittelua Vaasan keskussairaalan lastenosastolla enää kolme päivää. Maanantaina ja tiistaina koulua ja keskiviikkona vajaa kolmeksi viikoksi Pietarsaaren sairaalan lastenosastolle harjoitteluun. Kyllä menee nopeasti aika! Olen kyllä viihtynyt todella hyvin VKS:n lastenosastolla "isojen puolella", että ei ihmekään jos aika vierähtää. :) Vielä kun saisi inspiraation tehdä opinnäytetyötä niin olisi mainiota! Kun tulen Pietarsaaresta harjoittelusta, minulla on neljä viikkoa vapaata! Voisi melkein harkita, jos ottaisi vaikka muutaman työvuoron siihen niin saisi edes vähän rahaa säästöön.. vaikka esim. uutta puhelinta varten ;) Haluaisin jo eroon puhelimestani ja ostaa uuden paremman, mutta ehkä kituutan tällä vielä vuoden loppuun ja mietin sitten uudestaan. Ehkä puhelinmakunikin ehtii muuttua??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti