torstai 4. lokakuuta 2012

Elämän pieniä iloja . . .

... on kaivaa kynttilät kaapista ja sytyttää syksyn ensimmäiset kynttilät palamaan. Ihanan tunnelmallista ja tulee mukava kynttiläntuoksu. 


Elämän pieniä iloja . . .
... on nauttia lasillinen viiniä ihan vaan kotona rentoutuen eikä mitään tehden. Paitsi tietysti blogia kirjoittaen ;)
Viimeiseksi sanaksi on suudelma paras. -Tommy Tabermann
Elämän pieniä iloja . . .
... on ostaa koiralle kura-asu. Se tekee iloiseksi, kun ei koira tuo turkissaan niin paljon vettä, kuraa ja risuja (ym.) mukana sisälle. Hieman oli aluksi vaikeaa liikkua asu päällä, mutta kyllä siihen tottui, kun päästiin lenkille. 


Sportti-Roni. "Ny lähetää lenkillle!"
Elämän pieniä iloja . . .

 ... on nauttia kupillinen kahvia iltasella, ihan vaan sen takia, kun tekee mieli. Jos ei nukuta, sitten herra Grey pitää seuraa, eli ilta jatkuu sitten kirjan parissa. :) Ei haittaa!

... on kuulla, että oppari on hyvällä mallilla ja että kyllä siitä hyvä numero tulee - kunhan samaan malliin jatketaan loppuun asti! :) Wuhuu.. enää ei ole paljon jäljellä. Ensi viikolla olisi tarkootus saada se valmiiksi. Sitten jää vain syyslomalle yksi koulutehtävä sekä harjoittelun päiväkirjan loppuun tekeminen.. hups.. sekin on vähän jäänyt kun on ollut opparin teko vain mielessä! Eli hyvä syy jättää muut kouluhommat tekemättä - toistaiseksi :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti