sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Kummitäti

Lauantaina olin siskoni kanssa hoitamassa kummipoikaamme ja hänen pikkuveljeään. Olimme siellä jo vähän puoli yhdeksän jälkeen aamulla ja pojat tulivat iloisina vastaan, kun tulimme eteiseen. Ihana päivä oli ja muutamia kuviakin tuli napattua pojista. :) Lauantai oli tietysti karkkipäivä, joten ruuan jälkeen annettiin pojille Lauantai-karkkipussi puoliksi. Olivat kovin ilahtuneita ja silmät suurina odottivat karkkia! Namnams. :) Päivä hurahti loppujen lopuksi aika nopeasti ja kotiin päästiin lähtemään siinä yhdeksän aikaan illalla. Mutta kyllä uni maistui, kun kotiin pääsi, kun koko päivän oli touhannut jotakin muksujen kanssa. :) Mutta oli se kyllä mukavaakin! 

Leikkipuistosta tulossa...

Btw, on muuten oppari viimeistelyä vaille valmis, ollut jo vähän yli viikon verran. Odotellaan vain, että ohjaava opettajamme laittaa jotain viestiä siitä ja kertoo, onko jotakin suurempia muutoksia. :) Mukavaa! Ei enää siis sen kanssa niin paljon puuhattavaa... Wuuuhhuuu!

Nyt on sitten "lomailut" lomailtu, eli neljän viikon vapaa takana (mikä mennyt tosiaan opparin tekoon) ja vielä on huomenna vapaapäivä ja sitten jatkuukin kauan odotettu koulu :) ... meillä on kyllä aika tyhjät lukkarit, koska on vain kolme kurssia. Ehkä 2-4 päivänä viikossa koulua ja jokut niistäkin todella lyhyitä päiviä. Voi tulla aika raskasta! :D Todella vaikea raahautua kouluun kahden vaivaisen tunnin takia. Ja kun tekemistäkin on niin "vähän", niin ei niitäkään jaksa sitten tehdä. Jos nyt loppu vuoden olisi ahkera ja tekisi tehtävät HETI, kun ne saadaan ettei jäisi sitten viimeiselle illalle tehtäväksi.... :)

Oltiin muuten viime viikolla Miran kanssa Pilvilammella, Roni tietysti mukana. Sieltä tuli ehkä noin 300 kuvaa, enkä ole niistä vielä jaksanut kovin hyvin parhaimpia valita, mutta tässä pari kuvaa :)

Vauhtia piisaa :))

.

Roni melkein 11 kuukauden ikäinen.

Roni ei niinkään innostunut veteen menemisestä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti