torstai 17. tammikuuta 2013

Aurinkoinen pakkasaamu

Aamulla herätessä tuntui kylmältä. Ei olis millään malttanut nousta lämpösen peiton ja viltin alta. Mittari näytti ulkolämpötilana -18,3 ja sisälämpötila oli +18,7. Hyrr... Mieltä lämmitti vaan ihana pakkasaamun aurinko. Ei auttanut kun nousta ja lähteä ulospyytävän Roni-koissun kans lenkille. Ennen sitä laitoin kuitenkin kahvin tippumaan valmiiksi. : ) Ei ulkona nyt sitten niiin kylmältä tuntunut, kun kunnolla vaan puki päälle.

Lenkin lopuksi kävin huvikseni katsomassa postilaatikkoon (meille kun ei oo pitkään aikaan tullu Pohjalaista eikä Hesaria, mitkä aiemmin tuli molemmat). Yllätyksekseni siellä olikin Pohjalainen! Whippii! Saan ennen iltavuoroa lukaista Pohjalaisen, joka tuntuu nyt luksukselta, kun ei sitä oo pitkään aikaan tullut meille. : )

Oon lukenut jo kokonaan Grey-kirjatrilogian, joten täytyi sitten kehittää jotain muuta, kun ei enää koulu juttujakaan oo tehtävänä. Päätin sitten kutoa pitkästä aikaa villasukkia! : ) Ja heti tuli Mikalta tilaus, että haluaa mustat villasukat. Mustia vaan on niin tylsä kutoa, kun samaa mustaa pötköä vaan tehdään. Siks valitsinki nyt sukkien väriksi pinkki ja valkonen ; ) Nää sukat ei tietenkää tuu Mikalle, mutta ehkä näiden jälkeen voisin sitte Mikalle tekasta mustat sellaiset. Katotaan jos saisin suostuteltua, että saisin laittaa siihen jotain muutaki väriä!

Fifty Shades of Grey trilogian kolmas eli viimeinen kirja luettu! Toivottavasti tulee lisää : )

Villasukat tuloillaan sydänkuvion kera. Huom. Roni uteliaana taka-alalla. : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti