tiistai 22. tammikuuta 2013

Neljä-viisi vuotta laiskottelua

Siitä on neljä-viisi vuotta, ku viimeks oon käynyt jumpissa ahkerasti ja pitänyt huolta mun kunnosta! Nui vaan se aika vierähti! Ja paljonko taas vaatis, että sais itteensä niskasta kiinni ja ittensä jumppiin mukaan. Ei sen kovin hankalaa luulis olevan.

Eilen taas tein töissä jotakin hieman epäergonomisesti. Pitkän selän kans olis aika tärkeetä, että esim. sängyt on oikeella korkeudella ja muutenki toimia ergonomisesti. Tuppaa vaan kummasti unohtumaan välillä. Varsinkin kun usein työparina saattaa olla lyhyempi henkilö. Joku siellä selässä nyt kuitenkin taas on väärin ja siitä saakka ollu vähän arka selkä, mikä lie muljahtanu pois sijoiltaan! Hierojalle sain ajan vasta ens viikon tiistaille. Todennäkösesti siihen mennessä selkä jo ihan ok, mutta tietysti hyvä sinne hierojallekin on välillä mennä. :)

Kaverini Mira mua jo aiemmin yritti saada mukaan kuntosalille, mutta se on niin turhan kallis! Nyt kyllä alkais vähän houkuttamaan, mutta en oikeen tiedä viittiskö maksaa niin paljoa. Kyse on siis Kivihaan Ladylinesta. Mira ei oo ainakaan yhtään katunut, että otti jäsenkortin sinne, vaikka kallis onkin. Ainakin siellä olis seuraa, jos sinne menis. :) Jos sais sieltä jonkulaisen saliohjelmanki, niin vois ehkä ruveta käymään myös salilla. Lihasta mä oikeestaan haluaisinki ja tietysti paremman kunnon, mutta ainaki Ronin kans pääsen lenkkeilemään niin paljon ku jaksan. :) Mutta sulatellaan nyt tätä asiaa vielä jonkin aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti