lauantai 23. marraskuuta 2013

4 lediga dagar

No men, nu har jag fyra lediga dagar, vad skulle jag göra?

Huomiseks on suunnitteilla napata koirat ja mies mukaan ja käydä mummun luona ja porukoilla syömässä. Jos aikaa jää niin vois tehdä pientä siivousta täällä kotona, kun päässy kertymään jostain kumman syystä noita koirankarvoja joka puolelle. Wäinö on taas keksiny meidän puuklapi varastonki ja yks päivä oli ainakin kymmenen puuklapia lattialla - tietysti siis myös niitä ihania tikkuja, jotka tarraa kiinni sukkiin.

Maanantaina töissä olis yks koulutus, jossa ajattelin käväistä. Sitä ennen ehkä salille tai kaupungille kattelemaan jotain kivaa. En oo laittanu kotiin vielä minkään näköstä joulua - jos kynttilöitä ei lasketa. Jonkunlaista jouluvaloa vois ainaki hankkia, niin sais vähän tunnelmavaloa pimeisiin iltoihin. Vois yrittää näin ajoissa käydä jopa joululahjaostoksilla, ettei jäis viime tinkaan - niinku aina.

Joka viikko jotain uutta - ajatus on unohtunut ihan totaalisesti. Jos nyt saisin jotain uutta keksittyä, kun on vapaata. Jos ei muuta niin voisin poistua mukavuus alueelta ja tehdä itse joulukortteja tai jotain vastaavaa. Yleensä en tykkää hirveästi askarrella ja näperrellä jotain pientä, mutta jos löytyy netistä jotain hyviä ideoita, niin ehkä niitä voisi toteuttaa. Kellään mitään ideoita, mitä voisin tehdä?

2 kommenttia:

  1. Tulin kurkkaamaan tänne vastavuoroisesti. Upeita kuvia pitkäkuonoista!

    VastaaPoista