perjantai 6. kesäkuuta 2014

Leiriviikko ja viikonlopun ohjelmassa koiranäyttely x 2

Mieletön viikko! Olin töistä tän viikon leirillä mukana, missä työskentely on hieman rennompaa. Nuorten kanssa yhdessä oleskelua ja oppimista ja paljon ulkoilua ja liikuntaa. Sääkin on suosinut ja joka päivä ollut semmonen 20-30 astetta lämmintä ja vaihdellen aurinkoista tai puoli pilvistä, joten hyvin tarennut shortseilla ja topilla - taattu toppirusketus. Nää leirit on vaan jotain niin mukavaa, että ens vuonna uudestaan sinne mukaan, jos vaan mahdollista! :)

Tänään alkoi vapaa viikonloppu ja ohjelmassa suihkussa käynti, pakkausta, koiran pesua ja mahdollisimman ajoissa nukkumaan. Aamuyöllä on nimittäin lähtö Turkuun noin klo 4 aikaan, kun lauantaina on koiranäyttely siellä. Saan ihanan Miiran taas kaveriksi näyttelyyn ja juhlistetaan samalla vähän Miran synttäreitä ja Wäinön tulevaa hyvää sijoitusta skumppapullolla! ;) Kameran otan myös mukaan, joten kuvamateriaalia todennäköisesti tulossa jonkin verran viikonlopulta.



Looking forward



Ps. Kesälomaan jäljellä 3,5 viikkoa, joka sisältää enää 15 työpäivää! Can't wait my first summer vacation! Last summer I had only two weeks vacation, now I have full vacation wich is four weeks!
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti